Bacon Brownie

Bacon brownie med whisky

Bacon brownie med whisky – er det en joke?

Nej, den er god nok. Denne opskrift på brownies er til, når du rigtigt skal synde. Den er nem, den er utraditionel, og den er sjov, og så smager den overraskende godt. Hvorfor ikke prøve den af?

Ingredienser

  • 200 g tørrede sure sorte kirsebær
  • 100 ml whisky (vælg din egen yndling)
  • 1 spsk. kanel
  • 50 ml ahornsirup
  • 6 tynde skiver bacon
  • Brownie mix af eget valg
  • Lidt kakaopulver til pynt

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 175 grader.
  2. Opvarm kirsebærrene i whiskyen i en pande, uden at det koger.
  3. Lad det stå og trænge ind i 20 min.
  4. Bland kanel med ahornsirup og dyp bacon heri.
  5. Læg den indsmurte bacon i ovnen på en rist over en bradepande med sølvpapir, så fedtet kan dryppe herpå.
  6. Bag baconen ca. 20 min. og dryp dem indimellem med sirup.
  7. Tag baconen ud og lad den afkøle på risten.
  8. Bland browniemassen som anført i den opskrift, du vælger.
  9. Tag kirsebærrene fra whiskyen, tør dem og kom dem i browniemassen.
  10. Bræk baconen i små stykker, kom dem i massen og rør.
  11. Bag kagen som anført i din opskrift. Her vil også stå den passende størrelse form.
  12. Når den er færdigbagt, tager du den ud og lader den afkøle helt, før du til sidst kan drysse med kakao som finish.

Er du nervøs for, hvordan bacon lige passer ind i dine brownies, kan du starte med en lille mængde. Sørg for at dele det i fine stykker. Du vil opdage, at den salte smag fungerer rigtig lækkert i samspil med chokoladen. Server disse brownies for et selskab, der er klar på at prøve noget nyt og skægt.

Skriv en kommentar