Ferskenbrød

Brød med et snert af fersken

Dejligt ferskenbrød til den søde tand

Fersken, kanel, vanilje og nødder giver sammen vidunderlig smag og tekstur til dette brød. Det er sødt, men friskt, og blødt, men knasende – bare helt vildt lækkert. Med den her opskrift får du to fine brød.

Sådan laver du brød med fersken

Ingredienser

  • 7,2 dl hvedemel
  • 1 spsk. bagepulver
  • 1 spsk. kanel
  • 1 tsk. salt
  • 3 æg
  • 3,6 dl sukker
  • 1,2 dl olie til bagning
  • 1 spsk. vaniljepulver
  • 4,8 dl skrællede ferskner i små stykker
  • 2,4 dl hakkede pekannødder

Fremgangsmåde

  1. Smør to brødforme.
  2. Bland mel, bagepulver, kanel og salt i en skål.
  3. I en anden skål kommer du æg, sukker, olie og vanilje og rører rundt, til sukkeret er opløst.
  4. Kom æggeblandingen i melblandingen og vend det hele sammen.
  5. Tilsæt ferskenstykker og nødder.
  6. Kom to lige store dele af dejen i hver sin form.
  7. Bag brødene ved 165 grader i 55-60 min.
  8. Tag dem ud, når de er færdigbagt, og lad dem hvile i formene på en rist.

Du kan lettest skære ferskenbrødene i skiver, hvis du lader dem køle overdækket til næste dag – hvis du altså kan vente så længe.

Skriv en kommentar