Aftensmad opskrifter

Aftensmad opskrifter

 

Inspirerende opskrifter til din aftensmad

FoodFan gør det nemmere at lave varieret aftensmad, og du kan finde inspiration og opskrifter til traditionelle, innovative og velsmagende retter. Vi bringer dig opskrifter på nationale og internationale retter, som egner sig til hverdagsmad og særlige anledninger. Vi garanterer for velsmagen i retterne – du skal blot vælge din favorit til i aften.

 

Lækker mad til alle anledninger

Middagsselskab, fødselsdag, weekend eller blot en almindelig onsdag – vi kan altid finde en anledning til at lave lækker aftensmad. Det er nemlig ikke svært eller særligt tidskrævende. Faktisk kan mange af opskrifterne her på siden tilberedes på under 30 minutter. Leder du efter nye opskrifter, som du kan servere i hverdagen, er dette altså siden for dig.

Skal du servere en middag for gæster, behøver det heller ikke tage hele dagen at imponere dem med hovedretten. Vores samling af opskrifter rummer også mere omfattende retter, der uden tvivl vil falde i god smag hos dit selskab. Der findes både simple og komplicerede retter, så du kan også tilpasse dit valg i forhold til dine evner i køkkenet. Flere opskrifter på siden er desuden fryseegnede.

 

Inspiration fra hele verden

Uanset om du er til det græske, italienske, mexikanske eller danske køkken, kan du her finde nye opskrifter på velkendte retter samt opskrifter på retter, du endnu ikke ved du elsker. Har du lyst til at opdatere din lasagne, eller vil du give dig i kast med peruansk ceviche – lækker mad er ikke langt væk på FoodFan.

Vi leder efter opskrifter, der repræsenterer køkkener fra hele verden, så du kan finde international inspiration til dine middagsplaner. Kig desuden blandt vores snack-opskrifter (link) for at finde inspiration til forretten og vores dessertopskrifter (link), hvis du vil finde opskrifter til hele menuen. Du kan også se vores FoodPlan (link), hvor du bl.a. kan koordinere og planlægge dine indkøb til hele ugen.