Dejligt ferskenbrød til den søde tand
Fersken, kanel, vanilje og nødder giver sammen vidunderlig smag og tekstur til dette brød. Det er sødt, men friskt, og blødt, men knasende – bare helt vildt lækkert. Med den her opskrift får du to fine brød.
Sådan laver du brød med fersken
Ingredienser
- 7,2 dl hvedemel
- 1 spsk. bagepulver
- 1 spsk. kanel
- 1 tsk. salt
- 3 æg
- 3,6 dl sukker
- 1,2 dl olie til bagning
- 1 spsk. vaniljepulver
- 4,8 dl skrællede ferskner i små stykker
- 2,4 dl hakkede pekannødder
Fremgangsmåde
- Smør to brødforme.
- Bland mel, bagepulver, kanel og salt i en skål.
- I en anden skål kommer du æg, sukker, olie og vanilje og rører rundt, til sukkeret er opløst.
- Kom æggeblandingen i melblandingen og vend det hele sammen.
- Tilsæt ferskenstykker og nødder.
- Kom to lige store dele af dejen i hver sin form.
- Bag brødene ved 165 grader i 55-60 min.
- Tag dem ud, når de er færdigbagt, og lad dem hvile i formene på en rist.
Du kan lettest skære ferskenbrødene i skiver, hvis du lader dem køle overdækket til næste dag – hvis du altså kan vente så længe.