Dessert til konfirmationen

Dessertidéer til konfirmationen

På konfirmationsdagen skal alt fra outfit til dessert sidde lige i øjet. Er du også på jagt efter desserten til din store dag, så læs med her og få 3 gode idéer til lækre, mundvandsfremkaldene desserter, som I selv kan lave.

Bestil maden udefra og lav selv desserten

Når der skal afholdes konfirmation, er der nok at se til: det rigtige outfit skal findes, gæsterne skal inviteres, festen skal organiseres og konfirmationsmiddagen skal planlægges. Det kan være lidt af en mundfuld at lave mad til så mange gæster oveni de mange andre forberedelser, der er til en festdag, men har du ikke lyst til at lægge ALT i andres hænder, så kan du med stor fordel bestille selve maden fra et cateringfirma, såsom Rosenvængets Selskabslokaler , og selv lave desserten.

 

Her er 3 gode idéer til lækre desserter til din konfirmation:

Islagkage

Med islagkage, får du ”the best of both worlds” i én harmonisk symbiose af lækker kagebund og frisk is på toppen. Det gode ved islagkager er, at de kan laves i god tid i forvejen og variationerne er uendelige. Her kan konfirmanden vælge sine yndlingssmage, og kun fantasien sætter grænser. I kan sågar bygge islagkagen op af flere lag af forskellig slags hjemmelavet is og pynte den flot på dagen med friske bær og blomster.

Cupcakes

Cupcakes er en sjov og hyggelig dessert, der vil frembringe smil på dine gæsters læber. Kombinationen af en lækker kage og en fløjlsblød frosting vil få smagsløgene til at synge. Også her kan smagene varieres i det uendelige, og pyntearbejdet er noget af det sjoveste ved cupcakes. Leg med forskellige farver, smage og pynt, og anret dem flot på et fad eller en opsats til cupcakes.

Bogstavskage/ talkage

Du har uden tvivl set de smukke talkager og bogstavskager, som dominerer kageverdenen på de sociale medier for tiden. På konfirmationsdagen kan du skrive dit navn eller datoen for konfirmation i kage og pynte den med alle dine yndlingsting. Prøv fx en lækker brownie bund, toppet med en frisk og syrlig skovbærmousse, friske bær og spiselige blomster.

 

Skriv en kommentar