Find de lækreste skaldyr

Hvorfor skal du have skaldyr på menukortet?

Danmark er omsluttet af hav, og vi er derfor så heldige at have adgang til masser af fisk og skaldyr. Alligevel spiser vi herhjemme alt for lidt krebsdyr og muslinger, og dette er på trods af alle de gode ting, som vi ved, at de indeholder.

Skaldyr smager godt til hverdag, men har samtidig noget eksklusivitet over sig, som man ikke finder i mange andre madvarer. Tilføj derfor skaldyr til dit menukort og udstrål den eksklusivitet, der gør, at dine gæster vil komme igen.

De bedste skaldyr du kan få

Hvad end du har en virksomhed, en restaurant eller skal bruge skaldyr til sushi, er det vigtigt, at du får de bedste skaldyr, så dine gæster altid får en oplevelse ud over det sædvanlige. Det er derfor af stor betydning, at du finder en fiskehandler, som kan garantere altid friske råvarer og skaldyr af højeste kvalitet.

Hvorfor skal man have skaldyr?

Der er massere fordele ved at spise skaldyr og dermed også massere grunde til, at du bør have skaldyr på dit menukort. Skaldyr er super sunde og fyldt med protein og næringsstoffer. Samtidig indeholder de få kalorier, men alle de sunde fedtstoffer og mineraler, som din krop har brug for. De indeholder desuden en stor mængde af både B12 og D-vitamin, som blot er et ekstra plus og endnu en grund til, at du skal have skaldyr på dit menukort.

Leder du efter en god skaldyrsforhandler?

Når du skal have leveret skaldyr til din restaurant, kan vi råde dig til at tænke på følgende:

Du skal bare sikre dig, at du er tilfreds med din leverandør, som til enhver tid lever op til dine høje standarter.

Kommentarer er lukket.