3 fordele ved at bruge kunstige blomster i din restaurant

Blomster og planter skaber liv og hygge

Blomster og planter er med til at skabe hygge, liv og stemning i din restaurant. Men i en travl hverdag kan det være udfordrende at holde styr på hvilke planter, der skal vandes hver dag, og hvilke der blot skal have en tår vand en gang om ugen. Har du ikke så grønne fingre, og ønsker du at centrere dine egenskaber om restaurationsdrift og madlavning, kan du med stor fordel vælge at dekorere din restaurant med naturtro kunstige blomster og planter.

Vi har her samlet tre fordele ved at vælge kunstige blomster og planter til restauranten:

Slip for at sætte dig ind i pasning og pleje

Selvom kunstige blomster og planter, fx fra Bonica, ser så naturtro ud, at man får lyst til at vande dem, slipper du helt for den slags bøvl med kunstige blomster og planter. Ønsker du at pynte borde med smukke, afskårne blomster eller buketter, kræver det desuden, at du investerer i nye blomster hver anden til hver fjerde dag, og det bliver hurtigt en stor udgift. Med kunstige blomster, behøver du kun lægge et beløb en enkelt gang, da de er yderst langtidsholdbare

Vælg de blomster, der passer ind i restauranten

En af de helt store fordele ved kunstige blomster er, at de ikke er sæsonbetonede. Du kan derfor altid vælge de blomster, der passer ind i restaurantens øvrige interiør – uanset årstid. Ønsker du at have blomsterdekorationer, der passer til årstiderne, kan du have årstidernes forskellige blomster på lager, så du kan udskifte dekorationerne, når sæsonen skifter.

Skab et hyggeligt udemiljø

Det første, der møder dine gæster, er området omkring restauranten, og dette udemiljø har meget at sige i forhold til gæsternes førstehåndsindtryk. Med kunstige blomster og planter kan du skabe et hyggeligt udemiljø foran restauranten eller i gårdhaven uden at bekymre dig om, om de nu får for meget vand i regnfulde perioder eller for lidt lys i vinterhalvåret.

 

Med kunstige blomster og planter kan du pryde din restaurant med smukke og naturtro blomster og planter uden at skulle medtænke pasning og pleje eller udgifter til nye blomster, når buketterne visner efter nogle dage.

Skriv en kommentar