Forkæl dig selv i hverdagen

Stress af og skab din egen hjemmespa

De fleste af os leder en hektisk hverdag, hvor der sjældent er øjeblikke til at stoppe op og pleje sig selv. At gøre noget godt for sig selv kan imidlertid være med til at øge ens livskvalitet og give energi til de mange gøremål, som dagligdagen ellers bringer med sig. Du kan skabe din helt egen hjemmespa med et varmt bad, lækre cremer og en god bog eller booke en professionel wellnessbehandling, hvis du drømmer om stærk og porcelænsglat hud. Uanset om din wellnessbehandling foregår i en professionel klinik eller i hjemmet, vil du ikke fortryde det!

 

Selvforkælelse på budget: Lav din egen ansigtsmaske

Hvis du eftersøger en mere budgetvenlig måde at forkæle dig selv på, kan du lave din helt egen ansigtsmaske ved hjælp af fødevarer, du med garanti allerede har i køkkenet. Har du en avocado, du ikke får spist, kan du mose den og påføre den jævnt på ansigtet som en maske. Avocado er rig på sunde fedtstoffer og vitaminer, som kan gøre underværker for din hud. Du kan også bruge græsk yoghurt til at lave en ansigtsmaske. Yoghurten er kendt for sin eksfolierende og fugtgivende virkning. Lad dine ansigtsmasker sidde i 10 minutter, skyl efter med vand og oplev en helt ny glød.

 

Find duftlysene frem og nyd en aften i sofaen

En wellnessbehandling er intet uden de rette omgivelser. Vælger du at tage på en klinik, vil dine sanser blive vakt til live ved hjælp af skønne dufte og rolig musik. Du kan skabe samme atmosfære i din egen hjemmespa med et par simple tiltag. Vælg nogle skønne duftlys ud og dæmp lyset. Drik et glas rødvin og lad sindet afslappe med en bog i sofaen, imens ansigtsmasken fugter huden. Slut aftenen af med et varmt bad og cremer, der afslapper kroppen. Din nattesøvn vil aldrig føles bedre!

Kommentarer er lukket.