Gavekurv

Inspiration til den perfekte gavekurv

Kender du det? Du er på udkig efter en gave til typen, der med det samme selv køber alt det, han har brug for. Og hvert år ønsker han sig ikke noget. Men du kan da ikke tage tomhændet til hans fødselsdag eller med en masseproduceret, upersonlige gave. Man plejer at sige, at vejen til en mands hjerte går gennem maven, og måske er der noget om snakken?

Er du heller ikke til masseproducerede gaver?

En gavekurv er den perfekte gave til ham eller hende, der har alt, fordi det er en gave til alle 10.000 smagsløg, som pepper vores tilværelse op. Uanset hvor mange materielle ting din gavemodtager ejer, så er en gavekurv en sikker vinder, fordi den går lige i hjertet. Og hvem ved, måske finder de deres nye yndlings vin eller pesto i kurven?

Her er 3 typiske specialiteter, som sætter kulør på tilværelsen

  1. Vin – findes i mange forskellige mærker med mange forskellige etiketter. Den perfekte vin afhænger af den person, der skal drikke den. Så find den, der passer bedst til modtageren.
  2. Kaffe eller te – om din modtager er til kaffens syrlige, fyldige eller intense smag eller til teens søde og beroligende smag, er det et must i gavekurven.
  3. Chokolade – er en sikker vinder i din gavekurv, fordi der findes så mange forskellige varianter, som aktiverer smagsløgene.

Hvis du har brug for hjælp til, hvilken vin eller chokolade der skal i din gavekurv, kan du kigge forbi Prebens Vinhandel i Nykøbing Mors, som har specialiseret sig i gavekurve. De tilbyder en unik skræddersyet gavekurv, og de står klar til at rådgive dig.  En gavekurv kan nemlig sammensættes på mange forskellige måder alt efter modtagerens lyster og behov, og det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan den kan sammensættes.

Skriv en kommentar