Kølerum

Derfor har kølerummet en stor betydning

Som restaurant, hotel eller slagter er det utroligt vigtigt, at man har et kølerum, der fungerer. Et kølerum skal omdanne den luft, der er i rummet til en kølig temperatur – helst på den mest optimale måde. Hvis varerne ikke opbevares korrekt, eller at der er for varmt i kølerummet, er der mange penge at miste ødelagte varer. Uanset om det er medicin, vin, blomster eller fødevarer, skal varerne opbevares korrekt.

Vælg det rigtige kølerum

Skal kølerummet være med eller uden gulv? Skal der være mulighed for at køre ind i rummet med en palleløfter? Hvor tyk skal isoleringen af kølerummet være? Der er mange spørgsmål, der skal svares på, når man skal anskaffe sig et kølerum. Her kan du med fordel kontakte en professionel, der er specialeret i køleløsninger, så du får et kølerum, der fungerer efter hensigten. Det er også en fordel, at du vælger et kølerum, der er indrettet mest hensigtsmæssigt, så du udnytter pladsen bedst muligt med reoler og systemer. Det er ofte muligt at skræddersy reolsystemer hos forhandleren, hvilket er en stor fordel for restauranter såvel som slagtere og andre.

Sådan opbevarer du bedst vin – i et kølerum

Det vigtige ved vinopbevaring er, at vinen ikke må udsættes for pludselige temperaturstigninger. Selvom man f.eks. har vin opbevaret i tørre og mørke områder af ens virksomhed, kan temperaturen godt svinge meget – naturligvis på meget kolde eller varme dage. Derfor bør man anskaffe sig et rum for vinkøling. På den måde er du sikret, at vinen ikke udsættes for pludselige sving i temperaturen og dermed tager skade.

God opbevaring ved kølerum

Uanset hvilken slags varer du har, er den rette temperatur vigtig. Det gælder for alle slags virksomheder – og hvis man gør sig det nødvendige forarbejde, får man den mest optimale køleløsning.

Skriv en kommentar