Kvalitetspølser til grillen

Dette indlæg er sponsoreret. 

Forkæl din grill med pølser!

En god sommerdag vinges på bedste vis af med en god grill, et par endnu bedre stykker kød, kartofler, salat eller andet passende tilbehør. Selvfølgelig har din grill betydning for, hvor god den pølse er, du eksempelvis sætter tænderne i, men endnu vigtigere er nok, at der også er tale om et stykke kvalitetskød. Derfor har vi sammensat en lille list over de 3 absolut bedste ting, du kan nyde fra grillen.

 

Steaks

Denne type kød falder i rigtig god jord hos de fleste, men alligevel er der enkelte ting at holde in mente. Du skal være påpasselig med den type kød, du smider på grillen, da det langt fra er alt, der giver gode resultater. Det anbefales, at man griller T-bone, flankesteak eller en ribeye steak. Steaken skæres i fx fire lige store stykker, hvorefter kødstykkerne krydres med salt, peber og lidt olie. På den anden side undgår en filet Mignon, da denne type kød hurtigt får for meget.

 

Pølser

Gode pølser går man sjældent galt i byen med. Denne type kød er elsket af hele familien og ofte de lidt yngre medlemmer også. Derfor er det oplagt at forkæle grillen med lækre pølser, som findes i massevis af størrelser og smage – og derfor er der altså også rig mulighed for at finde en, du og din familie kan lide. Hvis du vil forkæles særligt meget, så kan du eventuelt tage et smut ned i den lokale slagter og få pølser stoppet med kvalitet.

 

Grillspyd

Hvis du går og hungrer efter en helt tredje løsning, hvor grøntsager, frugt og kød kombineres, så er grillspyd også en super lækker ting at smide på grillen. I og med der er tale om en kombination af flere elementer, har du altså mulighed for at kombinere smagene helt og aldeles efter din egen smag. Du kan eksempelvis lave et kyllingespyd med kylling, chorizo og halloumi, som er super lækkert.

De gode madoplevelser venter altså bare på at blive indfriet! God fornøjelse.

Kommentarer er lukket.