italiensk pizza

Derfor bør du spise pizza på en autentisk italiensk restaurant

Er du barn af 80’erne eller 90’erne har du uden tvivl fået dine forældres lidt for tykke pizzaer med lidt for meget fyld. Dejen smager mest af alt af mormors bolledej, og kommer ikke i nærheden af den knasende sprøde dej, der kendetegner de ægte italienske pizzaer. Fyldet består af ingredienser fra øst og vest; majs, ananas, svampe, cocktailpølser, en smagsløs tomatsovs, og hvad køleskabet ellers indeholder. Ofte vil fyldet veje så meget, at pizza slicen ikke kan spises med én hånd, uden tyngdekraften bringer den mod jorden.

Vi elsker pizzaer

Pizza-hypen gjorde for alvor sit indtog i Danmark i 80’erne, og snart tog de private hjem tendensen til sig. inden længe duftede alle danske hjem af pizza lørdag aften, mens lørdagskyllingen blev skubbet længere og længere væk. Hypen er endnu ikke overstået, og det ser heller ikke ud til at det sker foreløbigt. Danskerne ELSKER pizza, og vi spiser det både lørdag aften med et godt glas vin, efter en bytur og som hverdagsmad. Kan du også spise pizza døgnet rundt, så må du endelig ikke snyde dig selv for FoodFans lækre morgenmadspizza, der indeholder alt, har du har lyst til i en lækker brunch; brød, æg, tomat, bacon og rigeligt med smeltet ost!

 

Sprød bund og autentiske råvarer

Når du spiser din pizza på eller fra en autentisk italiensk restaurant, kommer du ikke i nærheden af, hvordan din mor lavede den (medmindre din mor er en vaskeægte italiensk mamma!). Italieneren ved, at bunden skal være tynd og hårdt bagt, så skorpen knaser mellem tænderne, mens midten er lækker og saftig. Glem alt om cocktailpølser og dåsemajs, men nyd din pizza med lækker oksefilet, gorgonzolasovs, salami di picante, artiskokker eller bøffelmozzarella.

 

Pizza lavet af folk, der ved hvad de gør!

Pizza lavet af italienere er med sikkerhed de bedste pizzaer, du vil opleve! Bor du i eller omkring Horsens, og søger du den ultimative autentiske pizzaoplevelse, så kig forbi Restaurant Mamma’s og find din favorit! Når du sætter tænderne i en autentisk italiensk pizza, bliver du med ét bragt ned til en fortovscafe i Venedig eller en restaurant med rød/hvid ternede duge i Rom, hvor en mand med overskæg spiller på sin mandolin, mens solen går ned.

Skriv en kommentar