Server hjemmelavet snaps for venner ved at følge den korte guide

Lav din egen snaps

Herhjemme i Danmark har vi efterhånden en lang tradition for at drikke snaps til mange forskellige højtider. Ved både påskefrokost og julefrokost står der altid en god snaps på bordet. Der findes mange forskellige varianter, du kan vælge imellem, men hvorfor ikke prøve at lave sin egen? På den måde kan du selv vælge smagen, og du kan eksperimentere, så du finder ud af, hvad der er din yndlings smag. Det er slet ikke så svært, som det lyder, og du vil med garanti få et klap på skulderen fra venner og familie, når du møder op til næste jule- eller påskefrokost med hjemmelavet snaps i flasker med gummipropper.

Guide til at lave sin egen snaps

Du kan lave hjemmelavet snaps med mange forskellige smage, fx blåbær, brombær, lakrids og meget andet. Hvis du vælger blåbær kan du plukke dem i naturen. Men du kan også bytte blåbærerne ud med mange andre forskellige bær.

Her får du en nem guide til, hvordan du skal bære dig ad, når du vil lave din helt egen hjemmelavede snaps:

  • Køb først en flaske smagsneutral snaps
  • Få fat i en flaske, som med en gummiprop kan lukkes helt tæt
  • Skyl bærerne eller den ingrediens, du ønsker at få smag fra
  • Kom bærerne ned i flaske
  • Hæld den smagsneutrale snaps over i flasken

Nu har du lavet din egen snaps, og så skal du blot sætte en gummiprop i flasken og lade den trække i 2 måneder, så er den klar til at blive drukket til næste jule- eller påskefrokost. Ryst flasken en gang i mellem, så snapsen blandes god igennem. God fornøjelse.

Kommentarer er lukket.