Snack Opskrifter

Snack Opskrifter

 

Lækre snacks til mellem måltiderne

Alle mad-elskere kender det. Et måltid er slut; der er længe til det næste. Heldigvis kan du her på FoodFan finde en række inspirerende opskrifter og idéer til velsmagende snacks mellem måltiderne – både hvis du trænger til noget salt eller sødt. Mange af opskrifterne er også velegnede som forretter.

Mellemmåltider og snacks er en mulighed for at forkæle sig selv. Vores foodies har samlet en række af de bedste opskrifter til snacks, der stiller din sult – også, hvis du bare er sulten for sjov.

 

Indstil sulten og smag på verden

Der er uanede mængder af muligheder for at “snacke” – både mad og drikke kan gøre tricket. Her på siden kan du finde opskrifter, som er hurtige at lave, sunde og hverdagsegnede, og du kan finde mere omfattende opskrifter, der imponerer dit selskab. Flere af snack-opskrifterne her på siden udgør desuden en særdeles lækker tapas.

Formiddag, eftermiddag eller den sene aften – “den lille sult” kan komme snigende hele dagen. Undgå at spise unødvendig meget, men spis i stedet noget godt. Disse retter tager ikke længe at lave, og flere af opskrifterne kan du endda forberede inden, så de er klar, når du har lyst til dem.

 

Snacks til ethvert humør

Skal din snack køle dig ned, kvikke dig op, eller må den brænde på tungen? Uanset dit humør, kan du finde snacks til at spise og drikke, der kan stille din sult her – kolde, nærende eller spicy.

Inden du læser videre i opskrifterne, må vi dog advare dig – der er garanti for at blive sulten!