Økologisk juice

Start dagen med god samvittighed

Der er intet bedre end en god, frisk start på dagen. En dårlig morgen kan hurtigt skubbe gang i trælse tanker, der sænker humøret i flere timer. Hvorfor ikke i stedet starte dagen godt og hjælpe til med at få det bedste ud af den? Start den ud med et glas økologisk juice med 100% naturligt indhold fra JuiceOrganic. Et glas økologisk juice pynter ikke så dårligt endda ved bruchbordet!

Gør noget godt for dig selv og alle andre

Økologisk juice er udelukkende produceret ved brug af økologiske appelsiner. Der er altså ikke gjort brug af sprøjtegifter eller andet, der kan skade naturen… Og så gør det jo heller ikke noget, at det smager knaldgodt! Sprøjtegifter påvirker både smag og kvalitet på det, du spiser eller drikker, så hvis du synes smagen af økologisk juice er ekstra skarp, er det altså ikke dig, der er noget galt med.  Der er delte meninger om, hvorvidt økologiske varer indeholder flere nærringsstoffer– men du vil formentlig synes smagen er friskere, så hvorfor ikke kombinere en frisk start på dagen med god samvittighed?

Øg sundheden og gør samfundet grønnere

Økologi er sundt. Både for miljøet og for dig. Køber du økologisk bidrager du til bedre dyrevelfærd og renere drikkevand. Du bidrager også til flere fuglefløjt til dine gå- eller løbeture i skoven søndag eftermiddag – eller med andre ord, så bidrager du til en renere natur!

 

Naturlig mad og drikkelse er sund fornuft, så hvorfor ikke hoppe med på vognen og bevare et rent samfund? Hos JuiceOrganic får du mange forskellige typer af økologiske juice og safter. De giver din hverdag et frisk pust. Hvis ikke du allerede køber økologisk, så er det bestemt aldrig for sent at starte.

Skriv en kommentar