Catering: Den sikreste løsning til den store fest

Står du overfor en kommende stor fest eller begivenhed i dit liv, så er der god grund til at booke et cateringfirma til at stå for maden. Stress og jag er ikke just lig med en hyggelig dag, og her kan man hjælpe sig selv ved at bestille mad udefra. Hvorfor ikke udlicitere nogle af opgaverne, så festen og selve planlægningen glider lettere? Du kan i højere grad slappe af, når du ved, at der er styr på maden – der trods alt spiller en ret stor rolle for festen.

Hvordan vælger du det helt rigtige cateringfirma?

Det er naturligvis vigtigt at vælge et firma, der kan vække glæde blandt gæsterne. Skal det være en traditionel eller moderne menu? Det er vigtigt at beslutte sig om dette, inden du begynder at søge efter mad-ud-af-huset. Der er også cateringsfirmaer som for eksempel Kejserindens Gryder A/S, der leverer både traditionel og moderne mad på Sjælland. Er du på udkig efter noget nichepræget, kan du allerede fra start af indsnævre din søgning.

Når du starter din søgning op, kan du ligeså godt drage fordel af anmeldelser fra andre kunder. Der er sikkert også nogle i din omgangskreds, der kender eller har hørt om et godt cateringfirma – så udnyt derfor dine kontakter.

Du skal være opmærksom på at…

…have de praktiske ting i orden. Sørg for at få en aftale på skrift, så du har noget skriftligt at fremvise, hvis maden imod al forventning ikke skulle leve op til dine forventninger. Du kan også med fordel lave en prøvesmagning inden festen. På den måde kan du forventningsafstemme med cateringfirmaet, inden festlighederne begynder.

Desuden er der størst sandsynlighed for, at det hele går op i en højere enhed, hvis du hele tiden tænker fest og mad som uløseligt sammenhængende. Passer menuen til din fest? Matcher maden selskabet? Nogle gange kan det være vigtigt at vælge en bred menu, hvis der er mange forskellige mennesker i forskellige aldre som f.eks. til et bryllup. Er der mange børn til stede, er det endnu vigtigere at vælge en forholdsvis simpel menu for at være sikker på, at maden falder i god jord.

Nyd godt af fordelene ved catering

Hvis du gør dig den nødvendige research og er opmærksom på ovenstående, så kan du med god grund booke et cateringfirma til din fest. Det er bare mere afslappende og rart at kunne være 100 % til stede til festen i stedet for at skulle fare frem og tilbage.

Skriv en kommentar